Laatste nieuws

Foto’s

Winnaar Dubbelkampioenschappen Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra Brandaris Torneo di Renkin Wedstrijdbeeld Rocargo Ranking Finale U18 Torneo di Fria Wedstrijdbeeld Napa Cup
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Harbourtown
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
Bonaire Energie
FWDN
IT Connection
Multipost
Curoil

04.06.17 Nieuwe jeugdranglijsten

by erik in Uncategorized | Posted on June 4th, 2017

De nieuwe jeugdranglijsten zijn weer beschikbaar, bijgewerkt t/m de meerkamp wedstrijden.  De nummers 1 in de categorien U18 en U11 zijn ongewijzigd. Bij de U15 en de U11 zijn er wel een nieuwe nummers 1, nl. Emanuel Lont  resp. Junhao Feng.

U18: Shaquille Hazel
U15: Emanuel Lont
U13: Junhao Feng
U11: Anne van Veenendaal

Klik hier voor de alle jeugdranglijsten.