Laatste nieuws

Foto’s

Winnaar Dubbelkampioenschappen Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra Brandaris Torneo di Renkin Wedstrijdbeeld Rocargo Ranking Finale U18 Torneo di Fria Wedstrijdbeeld Napa Cup
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Harbourtown
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
Bonaire Energie
FWDN
IT Connection
Multipost
Curoil

06.06.17 Nieuwe seniorenranglijst

by erik in Uncategorized | Posted on June 6th, 2017

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van het recentelijk gehouden ranglijsttoernooi gewonnen door Ivan Boscan. Almar Nicolaas blijft de leider van de ranking. Hij behaalde het meeste ranglijstpunten in de afgelopen 12 maanden. Ivan Boscan stijgt echter snel, van 6e plaats naar de 2e plaats. In de top 5 is ook Rene Evans (nu 4e) weer een plaats gestegen.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Almar Nicolaas (1)
2. Ivan Boscan (6)
3. Erik van Veenendaal (2)
4. Rene Evans (5)
5. Jean-Claude Clementina (3)

Klik hier voor de volledige ranglijst.