Laatste nieuws

Foto’s

Winnaar Dubbelkampioenschappen Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra Brandaris Torneo di Renkin Wedstrijdbeeld Rocargo Ranking Finale U18 Torneo di Fria Wedstrijdbeeld Napa Cup
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Harbourtown
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
Bonaire Energie
FWDN
IT Connection
Multipost
Curoil

26.07.17 Ivan Boscan nieuwe nr. 1 op ranglijst

by erik in Uncategorized | Posted on July 26th, 2017

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van het recentelijk in july gehouden ranglijsttoernooi gewonnen door Ivan Boscan. Ivan Boscan is ook de nieuwe leider van de ranking. Hij behaalde het meeste ranglijstpunten in de afgelopen 12 maanden. Almar Nicolaas is gezakt naar de 2e plaats. In de top 5 zijn ook Rene Evans (nu 3e) en Jean-Claude Clementina (nu 4e) weer een plaats gestegen. Percy Prudencia is weer terug in de Bonaire top 5.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Ivan Boscan (2)
2. Almar Nicolaas (1)
3. Rene Evans (4)
4. Jean-Claude Clementina (5)
5. Percy Prudencia (6)

KlikĀ hier voor de volledige ranglijst.