Laatste nieuws

Foto’s

Westrijdbeeld jeugd/senior dubbeltoernooi Winnaars dubbelkampioenschappen Erik van Veenendaal ontvang plakette voor verdiensten Winnaars MCB U21 torneo Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra Brandaris Torneo di Renkin
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
FWDN
IT Connection

26.07.17 Ivan Boscan nieuwe nr. 1 op ranglijst

by erik in Uncategorized | Posted on July 26th, 2017

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van het recentelijk in july gehouden ranglijsttoernooi gewonnen door Ivan Boscan. Ivan Boscan is ook de nieuwe leider van de ranking. Hij behaalde het meeste ranglijstpunten in de afgelopen 12 maanden. Almar Nicolaas is gezakt naar de 2e plaats. In de top 5 zijn ook Rene Evans (nu 3e) en Jean-Claude Clementina (nu 4e) weer een plaats gestegen. Percy Prudencia is weer terug in de Bonaire top 5.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Ivan Boscan (2)
2. Almar Nicolaas (1)
3. Rene Evans (4)
4. Jean-Claude Clementina (5)
5. Percy Prudencia (6)

KlikĀ hier voor de volledige ranglijst.