Laatste nieuws

Foto’s

Winnaar Dubbelkampioenschappen Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra Brandaris Torneo di Renkin Wedstrijdbeeld Rocargo Ranking Finale U18 Torneo di Fria Wedstrijdbeeld Napa Cup
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Harbourtown
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
Bonaire Energie
FWDN
IT Connection
Multipost
Curoil

02.10.17 Nieuwe Ranglijst Hende Grandi

by erik in Uncategorized | Posted on October 2nd, 2017

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van de recentelijk gehouden kampioenschapen van Bonaire gewonnen door Ivan Boscan. Ivan Boscan blijft uiteraard de leider van de ranking. In de top 5 is Percy Prudencia (nu 4e) een plaats gestegen, volledig nieuw in de top 5 is Carlos Briceno.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Ivan Boscan (1)
2. Almar Nicolaas (2)
3. Rene Evans (4)
4. Percy Prudencia (5)
5. Carlos Briceno (6)

Klik hier voor de volledige ranglijst.