Laatste nieuws

Foto’s

E-tres-ganador-nan kampioenschappen Bonaire Westrijdbeeld jeugd/senior dubbeltoernooi Winnaars dubbelkampioenschappen Erik van Veenendaal ontvang plakette voor verdiensten Winnaars MCB U21 torneo Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
FWDN
IT Connection

05.03.18 Almar Nicolaas weer Nr. 1 op ranglijst

by erik in Uncategorized | Posted on March 5th, 2018

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van de recentelijk gehouden Torneo di Krioyo Paint. Almar Nicolaas heeft zijn eerste plaats weer terug veroverd. Nieuw in de top 5 is Juni Vos (nu 4e, afkomstig van plaats 10), Percy Prudencia daalt een plaats, maar blijft wel in de top 5.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Almar Nicolaas (2)
2. Ivan Boscan (1)
3. Rene Evans (3)
4. Juni Vos (10)
5. Percy Prudencia (4)

KlikĀ hier voor de volledige ranglijst.