Laatste nieuws

Foto’s

Winnaar Dubbelkampioenschappen Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra Brandaris Torneo di Renkin Wedstrijdbeeld Rocargo Ranking Finale U18 Torneo di Fria Wedstrijdbeeld Napa Cup
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Harbourtown
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
Bonaire Energie
FWDN
IT Connection
Multipost
Curoil

05.03.18 Almar Nicolaas weer Nr. 1 op ranglijst

by erik in Uncategorized | Posted on March 5th, 2018

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van de recentelijk gehouden Torneo di Krioyo Paint. Almar Nicolaas heeft zijn eerste plaats weer terug veroverd. Nieuw in de top 5 is Juni Vos (nu 4e, afkomstig van plaats 10), Percy Prudencia daalt een plaats, maar blijft wel in de top 5.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Almar Nicolaas (2)
2. Ivan Boscan (1)
3. Rene Evans (3)
4. Juni Vos (10)
5. Percy Prudencia (4)

KlikĀ hier voor de volledige ranglijst.