Laatste nieuws

Foto’s

Winnaar Dubbelkampioenschappen Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra Brandaris Torneo di Renkin Wedstrijdbeeld Rocargo Ranking Finale U18 Torneo di Fria Wedstrijdbeeld Napa Cup
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Harbourtown
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
Bonaire Energie
FWDN
IT Connection
Multipost
Curoil

14.06.18 Nieuwe ranglijst Hende Grandi

by erik in Uncategorized | Posted on June 14th, 2018

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van het recentelijk gehouden Torneo di Akkemans. Almar Nicolaas heeft zijn eerste plaats behouden. Junny Vos stijgt van 4 naar plaats 2, en ook Percy Prudencia stijgt een plaats. Weer terug in de top 5 is Jean-Claude Clementina.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Almar Nicolaas (2)
2. Junny Vos (4)
3. Rene Evans (3)
4. Percy Prudencia (4)
5. Ivan Boscan (2)
5. Jean-Claude Clementina (6)

KlikĀ hier voor de volledige ranglijst.