Laatste nieuws

Foto’s

E-tres-ganador-nan kampioenschappen Bonaire Westrijdbeeld jeugd/senior dubbeltoernooi Winnaars dubbelkampioenschappen Erik van Veenendaal ontvang plakette voor verdiensten Winnaars MCB U21 torneo Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
FWDN
IT Connection

14.06.18 Nieuwe ranglijst Hende Grandi

by erik in Uncategorized | Posted on June 14th, 2018

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van het recentelijk gehouden Torneo di Akkemans. Almar Nicolaas heeft zijn eerste plaats behouden. Junny Vos stijgt van 4 naar plaats 2, en ook Percy Prudencia stijgt een plaats. Weer terug in de top 5 is Jean-Claude Clementina.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Almar Nicolaas (2)
2. Junny Vos (4)
3. Rene Evans (3)
4. Percy Prudencia (4)
5. Ivan Boscan (2)
5. Jean-Claude Clementina (6)

KlikĀ hier voor de volledige ranglijst.