Laatste nieuws

Foto’s

E-tres-ganador-nan kampioenschappen Bonaire Westrijdbeeld jeugd/senior dubbeltoernooi Winnaars dubbelkampioenschappen Erik van Veenendaal ontvang plakette voor verdiensten Winnaars MCB U21 torneo Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Deelnemers en winnaars jeugdtoernooi dubbel Medaille winnaars Dutch Caribbean Jeugdselectie Bonaire en coaches Trainingsdagen Jochem de Hoop BTTB kampioen Erik van Veenendaal finalewedstrijd Torneo di Extra
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
FWDN
IT Connection

13.02.19 Emanuel Lont wint MCB U21 torneo

by erik in Uncategorized | Posted on February 13th, 2019

Op 11 februari jl. werd weer een jeugdtoernooi gespeeld, ditmaal in de klasse U21. De finalepoule werd gespeeld tussen Shaquille Hazel, Emanuel Lont en Alexander Cecilia. Alle spelers wonnen 1x, echter bij het tellen van de games werd Emanuel Lont als winnaar bepaald. De tweede plaats was voor Alexander Cecilia, en derde werd Shaquille Hazel.