Laatste nieuws

Foto’s

Torneo di Pasku Winnaars meisjes jeugdtoernooi Jeugdtrainingsgroep Dubbelkampioen Bonaire Nicolaas/Van Veenendaal E-tres-ganador-nan kampioenschappen Bonaire Westrijdbeeld jeugd/senior dubbeltoernooi Winnaars dubbelkampioenschappen Erik van Veenendaal ontvang plakette voor verdiensten Winnaars MCB U21 torneo Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Medaille winnaars Dutch Caribbean finalewedstrijd Torneo di Extra
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
FWDN
IT Connection

19.08.19 Ronaldi Vos nieuwe no. 1 ranking

by erik in Uncategorized | Posted on August 19th, 2019

Op de BTTB website staat weer een volledige bijgewerkte hende grandi ranglijst, dit op basis van het onlangs gehouden dubbelkampioenschap van Bonaire. Ronaldi Vos is de nieuwe nummer 1 op de ranglijst. Na Erik van Veenendaal, Almar Nicolaas en Ivan Boscan is hij pas de vierde speler die de eerste plaats op deze ranglijst inneemt.

De top 5 van ranglijst hende grandi ziet er als volgt uit:

1. Ronaldi Vos (2)
2. Almar Nicolaas (1)
3. Junny Vos (2)
4. Freddy Beukenboom (4)
5. Rene Evans (5)

KlikĀ hier voor de volledige ranglijst.