Laatste nieuws

Foto’s

Winnaars meisjes jeugdtoernooi Jeugdtrainingsgroep Dubbelkampioen Bonaire Nicolaas/Van Veenendaal E-tres-ganador-nan kampioenschappen Bonaire Westrijdbeeld jeugd/senior dubbeltoernooi Winnaars dubbelkampioenschappen Erik van Veenendaal ontvang plakette voor verdiensten Winnaars MCB U21 torneo Dubbelkampioenen Shaquille Hazel Tim-van Veenendaal Medaille winnaars Dutch Caribbean Trainingsdagen Jochem de Hoop finalewedstrijd Torneo di Extra
MCB Bank Bonaire
Improve IT Services
BSC Pool and Spa
BSC Painting
NAPA Known How
Krioyo Paint
Admin Kantoor Brandaris
Akkermans Auto Supplies BV
Rocargo
Gosa Fria
FWDN
IT Connection

01.09.19 Santiago Lont wint Torneo di Renkin

by erik in Uncategorized | Posted on September 23rd, 2019

In augustus is weer een ranglijst toernooi voor jeugdspelers gehouden. Er werd gespeeld in de klasse U13 en maar liefst 8 spelers namen deel aan dit toernooi.

De grote winnaar werd Santiago Lont die al zijn wedstrijden won en daarmee ongeslagen kampioen werd. De strijd om plaats twee was enorm spannend, zowel Diornell Janga als Jutian Nicolaas wonnen 5 wedstrijden.  Op basis van onderling resultaat werd Jutian Nicolaas nipt tweede.

De volledige uitslag:

1. Santiago Lont
2. Jutian Nicolaas
3. Diornell Janga
4. Yeadian Rosaria
5. Kirayak Ramos
6. Darjuan Gregan
7. Rychandra Martha
8. Jeronomo Lont