PrivePro Jeugdtoernooi

Geslaagd PrivéPro tafeltennistoernooi

Arnold Wilsoe verrassende winnaar

Afgelopen zondag vond in de tafeltennishal van Jong Bonaire het 3e PrivéPro tafeltennistoernooi plaats. Zo’n 20 jongeren speelden om de prijzen. Het toernooi kenmerkte zich door een uitermate gezellig en sportief verloop. In de klasse U15 werd de finale gespeeld tussen Arnold Wilsoe en Juni Xie. Xie heeft in de afgelopen bijna alle toernooien gewonnen en is ook de huidige Bonairiaanse jeugdkampioen. Wilsoe daarentegen viel net buiten de selectie van het, voor Bonaire zo succesvol verlopen, Dutch Youth Antillian Tournement. Na een aanvankelijke teleurstelling heeft hij echter karakter getoond en is hij hard gaan trainen, met deze toernooizege als voorlopig hoogtepunt. De finale was overigens erg spannend met mooie balwisselingen. Uiteindelijk won Arnold Wilsoe met 3-2 van Juni Xie.

Bij de jonge jeugd heerste Almahir Nicolaas. Hij was ongenaakbaar en wist al zijn wedstrijden te winnen zonder ook maar 1 set te verliezen. Hij is nu ook als 11 jarige speler tevens de nr. 1 op de ranglijst van de U-13.