EXTRA jeugdtoernooi

Zildjan Melaan overtuigende winnaar EXTRA toernooi

Verrassende 2e plaats voor Lars van Veenendaal

Door een 20-tal kinderen werd deelgenomen aan het EXTRA tafeltennistoernooi. Dit toernooi werd speciaal voor de kinderen georganiseerd in het kader van het 40-jarig bestaan van de krant EXTRA. De trofeeën voor dit toernooi waren dan ook beschikbaar gesteld door EXTRA. De leeftijden van de kinderen die deelnamen was tussen 14 en 19 jaar, alleen Lars van Veenendaal was met 10 jaar een uitzondering.

Zildjan Melaan die sinds kort weer goed aan het trainen is, speelde een uitermate sterk toernooi. Hij speelde geconcentreerd en won overtuigend al zijn aantal wedstrijden. Alleen tegen Milton Frans en tegen Emanuel Lont had hij het moeilijk. Tegen Emanuel Lont verloor hij met 11-13 zijn enige game. Aan het einde van het toernooi werd hij dan ook de winnaar van het EXTRA toernooi. Door zijn overwinning nam hij ook de 1e  plaats over op de U18 ranglijst van Arnold Wilsoe. (Wilsoe ontbrak helaas wegens ziekte.)

De strijd om de 2e plaats werd verrassend gewonnen door Lars van Veenendaal. Lars verloor slechts één partij en boekte hele knappe overwinningen  op o.a. Emanuel Lont en broer Tim van Veenendaal. Tegen ervaren spelers als Milton Frans, Shaquille Hazel en Matthew Ruggerio had hij het weliswaar moeilijk maar in de eindstand liet hij deze concurrenten allemaal ruim achter zich.

De strijd om de 3e plaats was ongemeend spannend. Uiteindelijk bleken drie spelers aan het eind van het toernooi gelijk te eindigen; alle drie bereikten daardoor op de eervolle derde plaats. Deze spelers waren Milton Frans,  Tim van Veenendaal en Matthew Ruggerio.

wholesalejeans
jeanswho

Al met al een mooie tafeltennismiddag in de speelzaal van Jong Bonaire met mooie en sterke winnaars, maar ook met veel kinderen die met plezier hebben mee gespeeld. De Bonaire Tafel Tennis Bond (BTTB) bedankt sponsor EXTRA voor haar bijdrage aan dit toernooi.